Πολιτική αγορών & πληρωμών

Πολιτική συναλλαγών μέσω του e-haccp.org (αγορών & πληρωμών)

Αγορές μέσω του e-haccp.org


Τιμολόγηση φακέλου τεκμηρίωσης

Το κόστος του ψηφιακού υλικού του φακέλου τεκμηρίωσης για κάθε επαγγελματική κατηγορία είναι σαφές και εμφανές, είτε δοθεί σε ψηφιακή είτε σε έντυπη μορφή ταχυδρομικά. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγοράς, έχετε την αποκλειστική ευθύνη εξόφλησης της παραγγελίας.

Τιμολόγηση εκπαιδευτικού προγράμματος

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα επιλέξετε οφείλετε να το προπληρώσετε για το σύνολο των συμμετεχόντων που θα δηλώσετε. Το κόστος συμμετοχής αναφέρεται ανά άτομο και αθροιστικά για κάθε εκπαιδευόμενο.
Κάθε προγραμματισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (σεμινάριο) έχει χαρακτηριστεί με συγκεκριμένο κωδικό, που το καθιστά μοναδικό προϊόν. (πχ. ΗΒ-1234567). Με την αγορά ενός συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος αποδέχεστε τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης διεξαγωγής του.
Η ώρα έναρξης των προγραμματισμένων σεμιναρίων τηρείται ΑΥΣΤΗΡΑ, για το λόγο αυτό οι συμμετέχοντες οφείλουν για την έγκαιρη είσοδο τους στο χώρο διεξαγωγής τους. Οι παρουσίες κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων εποπτεύονται από τον υπεύθυνο της επιχείρησης και τον εισηγητή του προγράμματος, ο οποίος θα εκδόσει τις αντίστοιχες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής μπορείτε να παραλάβετε από το "Ιστορικό Συναλλαγών" το τιμολόγιο σας. Για την καταχώριση του τιμολογίου στα έξοδα της επιχείρησής σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγών στη Δ.Ο.Υ. που ανήκετε.


Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται από το e-haccp.org πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.
Η κάρτα σας δεν χρεώνεται από το e-haccp.org απ'ευθείας. Τη διαδικασία της έγκρισης και χρέωσης αναλαμβάνει η συνεργαζόμενη τράπεζα που είναι και υπεύθυνη για την ασφάλεια κατά την διάρκεια της συναλλαγής.
Το e-haccp.org δεν αποθηκεύει συνολικά στοιχεία πιστωτικών καρτών που απαιτούνται για την χρέωση της κάρτας σας.

Πληρωμή σε συνεργάτη

Οι υπηρεσίες της εφαρμογής του e-haccp.org παρέχονται διαδικτυακά και η ολοκλήρωση της πληρωμή τους πραγματοποιείται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.
Το e-HACCP δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανένα συνεργάτη του να εισπράττει οποιοδήποτε ποσό για λογαριασμό του. Η πληρωμή του αντιτίμου αγοράς μέσω του e-haccp.org απευθείας σε συνεργάτη, μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ για λόγους διευκόλυνσης σε περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει τη δυνατότητα πληρωμής με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους. Αυτό γίνεται με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ των δύο μερών και το e-HACCP δεν αναγνωρίζει καμία συναλλαγή η οποία δεν ακολούθησε την ηλεκτρονική διαδικασία.


Επιστροφές και Πιστώσεις

Στο e-haccp.org ΔΕΝ πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων ή πιστώσεις.
Με την επιβεβαίωση αγορών και την πληρωμή της παραγγελίας, δεν γίνεται αποδεκτή καμία απαίτηση επιστροφής χρημάτων.

ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε εκπόνηση ειδικής μελέτης H.A.C.C.P. ή τη διεξαγωγή εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος όπως ISO 22000, IFS, BRC, BRC IoP , κλπ, το οποίο δεν περιλαμβάνεται στα προγραμματισμένα σεμινάρια του e-haccp, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα πνευματικά δικαιώματα (copyright) του φωτογραφικού υλικού της ιστοσελίδας ανήκουν αποκλειστικά στο e-haccp.org
Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις τροφίμων που μας έδωσαν την άδεια να φωτογραφήσουμε τον επαγγελματικό τους χώρο!

Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική

Καρυοφύλλης Απόστολος Χ.
Φυλής 50, Καματερό, 13451
Τηλέφωνο: 210.2322572

Cafe - Bar - Bistro
Cafe εννέα - Μπόνης Ευάγγελος
Πλατεία Αγίου Τρύφωνα, Παλλήνη, 15351
Τηλέφωνο: 210.3033980 & 6940.290.077 
   
Το Σερραϊκόν

Παραδοσιακή Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης
Αγ. Δημητρίου 222, Αγ. Δημήτριος, 17341
Τηλέφωνο: 210.9322100
E-mail: serraikon@mpougatses.gr

Green Garden

Οπωροπωλείο
ΤΣΟΓΚΑ ΜΑΡΙΝΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄ 9, Παλλήνη, 15351
Τηλέφωνο: 210.6032252